top of page
Workspace

TERVETULOA VIGILANCE

Yrityksemme on Pirkanmaalla toimiva IT- alan yritys, joka tarjoaa päätelaitteita ja niiden käyttö- ja ylläpitoavustusta. 


Yrityksille on tarjolla kaikki IT- laitteiden käyttöön liittyvä huolenpito.

Etusivu: Welcome

MEISTÄ

Vigilance on perustettu vuonna 2021 Tampereen ammattikorkeakoulussa Kykylaakson oppiyrityksenä. Yrityksemme on Pirkanmaalla toimiva IT- alan yritys, joka tarjoaa uusille pienille yrityksille sekä jo olemassa oleville pienille ja keskisuurille yrityksille ajan vaatimuksia vastaavia päätelaitteita ja niiden käyttö- ja ylläpitoavustusta.

Colleagues at Work
Etusivu: About

Yrityksemme erikoistuu IT-päätelaitteiden leasing-vuokraamiseen. Vaihtoehtoina on eri laajuisia asiakkuuspaketteja, joissa on eri määrä palveluja hinnan mukaan. Palveluihimme kuuluu myös leasing-laitteiden huolto, IT-tuki ja tietokoneiden kierrätys käytön jälkeen. Asiakkailla on myös mahdollisuus ostaa laitteet itselleen leasing-sopimuksen päätyttyä tai vaikka se olisi vielä kesken.

Etusivu: Text

MITÄ ON LEASING?

LEASING

Leasing on järkevin tapa hankkia tietokoneet ja IT-laitteet yritykselle. Leasingin suurin etu on, ettei yrityksen tarvitse käyttää suurta summaa rahaa toiminnalle välttämättömien tietokoneiden ostamiseen. Säästynyt rahasumma on tällöin käytettävissä esimerkiksi mainontaan tai yrityksen toiminnan laajentamiseen. Voit täyttää leasinghakemuksen suoraan verkkosivuillamme tästä ja allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti, jolloin saat tietokoneet ja muut tarvitsemasi leasinglaitteet käyttöön jo muutamassa päivässä.

LEASING ON TURVALLISTA

Emme harrasta mitään piilokuluja, ei laskutuslisiä, ennakkomaksuja vaan ainoastaan sovittu kuukausimaksu. Suoraviivaista ja reilua!

MIKSI LEASINGISSA ON JÄRKEÄ?

Suurin etu on, ettei yrityksen tarvitse sijoittaa suurta summaa pääomaa tietokoneiden ostamiseen. Pääomaa vapautuu sille tärkeämpään käyttöön, vaikkapa mainontaan tai yrityksen toiminnan laajentamiseen.

Etusivu: List

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme erilaisia palveluita, tuotteita sekä vigipaketteja! Lisätietoja saat painamalla yrityksesi tarvitsemaa kategoriaa.

Etusivu: Services

AJANKOHTAISTA

SALES UP

Joulukuu 12, 2021

Vigilance osallistuu Sales Up tapahtumaan vuonna 2022.

Conference

PROJEKTIN SUUNNITTELUA

Joulukuu 3, 2021

Vigilance suunnittelee uutta projektia koskien kotisivuja. Päivitämme kotisivuja ja haluamme saavuttaa visuaalisemman ulkoasun sekä tehdä kotisivuistamme yksinkertaiset ja helppokäyttöiset.

Making Notes

UUSI TYÖNTEKIJÄ

Marraskuu 23, 2021

Palkkasimme Vigilance tiimiin uuden työntekijän Salli Leppäkosken. Salli toimii meidän yrityksemme ainoana työntekijänä ja vastaa mm. myynnistä sekä yrityksemme markkinoinnista.

Making Notes
Etusivu: News
Etusivu: Blog2 Custom Feed

YHTEYSTIEDOT

Tampere, Finland

puh. 123-456-7890

  • Instagram
Etusivu: Contact
bottom of page